maandag 7 februari 2011

Deze vakantiewoning met rieten dak is prima onderhouden. De woning ligt op een perceel van ca. 4.000m2 in het buitengebied van Nagykőrös en ligt aan de rand van een bosje. Veel privacy, het perceel is geheel omheind, dus ook ideaal voor een gezin met kinderen.

De huidige eigenaren laten nagenoeg de hele inboedel achter, waaronder meubilair als tafels, stoelen, kasten, banken, TV, wasmachine, koelkast, bedden en keukeninrichting.

Met andere woorden, mocht u de nieuwe eigenaar worden dan kunt u al heel snel na aankoop de woning betrekken. Ook voor permanente bewoning is deze woning geschikt. Elektriciteit aanwezig, water via eigen bron op het perceel.

Naast de woning is een grote kelder, voor velerlei doeleinden te gebruiken, b.v. extra kamer of voorraadkamer.Naast de kelder staat een mooi prieel met rieten dak. Hier is het heerlijk toeven in de schaduw in de warme zomers.Deze woning is een bezoek waard en de vraagprijs is heel scherp te noemen qua prijs-kwaliteitverhouding.

De omgeving: bosrijk, afwisselend met akkers en zonnebloemvelden, wijngaarden, fruitboomgaarden. De steden Nagykörös en Cegléd zijn op 10 min rijden. De grote stad Kecskemét op 25 min, Boedapest op 1u reizen.

Zwembaden, thermaalbaden, musea, restaurants, supermarkten, cafés terrassen, maneges, dit alles is in de nabije omgeving.

Deze en ook andere woningen (al vanaf 5.000 Euro) vindt u op website www.eurohouses.nl

meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten